Er du arbejdesgiver?

Personlig job coach

- den hurtigste vej til nyt job

De fleste arbejdsgivere har prøvet at skulle afskedige en god og loyal medarbejder.

Årsagerne kan være mange – men resultatet er det samme. Et menneske, der har mistet sit økonomiske fundament, sine kolleger og formentlig en god arbejdsplads. Det er en kedelig situation at stå i - også for en arbejdsgiver, som gerne vil brande sig på en moderne personalepolitik.

Derfor hyrer mange firmaer en professionel job coach, som kan bringe medarbejderen videre!

Vejen til et nyt (godt) job er ofte temmelig ressourcekrævende. Det er svært at sælge sig selv optimalt, både skriftligt og personligt, og det er tit her, folk oplever en stor barriere. Derfor er det også en effektiv døråbner, når problemet bliver løst.

Et personalegode, der vil blive husket!
Som arbejdsgiver kan man give medarbejderen det bedste afsæt til et nyt job, uden det koster en formue. Jeg tilbyder således min ekspertise til de firmaer, der ønsker at sige farvel til en værdsat medarbejder (eller flere) på den bedst tænkelige måde.

Min baggrund
Jeg har gennem de seneste 25 år været sparringspartner for over 3000 jobsøgende i hele Danmark og på alle niveauer, hvoraf langt de fleste hurtigt er kommet i arbejde via en effektiv og koncentreret indsats. Endvidere har jeg udviklet og afholdt adskillige jobsøgningskurser på landsplan og har således også et solidt kendskab til det brede arbejdsmarked. Se endvidere flere informationer om min baggrund på siden: Min baggrund.

Hvorfor job coaching?
De fleste starter med en høj entusiasme, når de skal søge nyt job. Men allerede efter kort tid med afslag mister man forståeligt nok den gejst, man havde i starten, og så er den negative spiral sat i gang.Den situation skal vendes om, så optimismen og engagementet ikke drænes, men derimod opleves som en succesrig jobsøgning med hurtige resultater.

Som personlig job coach sætter jeg fokus på at fjerne barriere og tydeliggøre ressourcer, så min kunde føler sig godt og ”varmt” klædt på gennem hele processen. Det er en indsats, der har en særdeles stor effekt og nogle resultater, der synligt kan måles.

Ønskes yderligere informationer, kan jeg naturligvis kontaktes.

Pris: Kr. 750,- pr. time

Anne Stryhn
Himmelev Sognevej 20
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 60 50 – e-mail as@annestryhn.dk

NB! Kurser afholdes efter aftale

(Se yderligere informationer på hjemmesiden under ”kurser”)