Hvad siger kunderne?

Hvad siger kunderne

Følgende er et lille  udpluk af de tilbagemeldinger, som jeg har fået gennem de sidste par år. Af hensyn til tavshedspligten er de anonyme.

Tak til alle jer, der melder tilbage og er med til at bevare gnisten og glæden i mit arbejde.

 Bare en lille hilsen fra mig og et STORT tak for hjælpen. Sikken en kanon ansøgning! Og ja, som du selv skrev til mig ”ord har magt”. Glæder mig nu som et lille barn til at søge job. Har pludselig troen på, at jeg kan få et godt arbejde.
Sekretær

Synes lige, at jeg vil fortælle dig, at jeg er blevet kaldt til samtale på Novo - tusind tak for din ansøgning som "gik lige ind"
Anonym

Jeg fik jobbet. De ringede kl. 14.00 og fortalte, at det blev mig. Jeres råd og vejledning gennem forløbet har været uvurderlige. Så stort tak fra mig. Jeg vil helt sikkert bruge jeres coachordning igen, hvis jeg en dag skal videre i karrieren.
Korrespondent

Dejligt at du er i så strålende humør:-)
Og jeg har kun en kommentar til det, du har produceret......SUPER!!!!
Tak for hjælpen.
Afdelingsleder

Du skal lige høre om de fine resultater, din ansøgning gav. Uden at ændre ret meget sendte jeg 4 ansøgninger ud. Blev indkaldt til to samtaler og fik tilbudt begge jobs. Det er da et fint "udbytte" ik
Cand.pæd.psyk.

Ville bare lige fortælle, at jeg blev kaldt til samtale mandag morgen kl. 9 på ”vores” jobansøgning. Den varede kun 1/2 time. Er blevet ringet op i dag og har fået tilbudt mit ønskejob. Jeg er simpelthen så glad, så jeg ikke har ord. Første ansøgning giver pote. Jeg er frustreret over, at jeg ikke kan give dig et knus. Tusind tak for hjælpen. Jeg kontakter dig igen, når der skal ske noget nyt i mit liv og du kan tro, at jeg skal reklamere for dine fortræffeligheder ude i den store verden.
Ernærings- og husholdningsøkonom

Tak for det fremsendte materiale. Det er et særdeles flot stykke arbejde, du har udført.
Salgsdirektør

Der står stor respekt om dit arbejde!!!. Såfremt du får brug for en reference, står jeg med glæde til rådighed.
Kaptajn

Tusind tak for den fine ansøgning. Jeg synes virkelig du rammer plet i din sprogstil. Det er frisk og boblende og lige til at gå til for en arbejdsgiver. Jeg glæder mig til at benytte denne model.
Centerchef

Jeg vil bare lige fortælle, at det gik rigtig godt til jobsamtalen i formiddags. Jeg følte mig ret ”highlighted” efter min coaching i tirsdags. Det var lige præcis de emner I tog op, som de kredsede om, og for første gang oplevede jeg ikke, at det var et problem med de sidste 3 ansættelser. Ja, jeg synes faktisk jeg var ret god☺. Venter nu ved telefonen, men der kunne godt gå et par dage inden jeg hører nærmere. Så sender jeg en mail igen.
Jurist

Tak for min jobansøgning. Den er blevet rigtig god - meget mere levende og personlig. (Det er sjovt, at man skal have en ”fremmed” til at skrive personligt om sig selv.) Jeg sender lige en mail, når jeg får besked fra firmaet, så du kan høre, om jeg slap igennem nåleøjet.
Journalist

Efter mange år i et spændende job (i et godt firma), er det ikke let at finde motivationen til at søge nyt job. Derfor var jeg meget positiv, da min arbejdsgiver gav grønt lys for, at jeg måtte benytte jer. Jeg var nok aldrig kommet så hurtig gennem ”møllen” uden de møder, vi har haft. Jeg var jo ikke i tvivl om, hvordan jeg skulle spille mine kort. Så jeg takker for en meget behagelig (personlig) rådgivning og ønsker held og lykke med jeres ”job-firma”.
Key Account Manager


Jeg synes lige, du skulle vide, hvor stor glæde jeg har haft af den ansøgning, du har hjulpet mig med. Jeg har søgt i alt 9 jobs og blev kaldt til samtale på 5 - alle sammen inden for en uge. Det betød, at jeg faktisk var nødt til at takke nej til de 2 af dem og koncentrere mig om de 3, jeg var mest interesseret i. Jeg blev tilbudt job i to firmaer og var derfor i den luksussituation, at jeg kunne vælge mellem to rigtig gode jobs. Jeg har nu sagt ja tak til det ene og starter på torsdag. Det er simpelthen de bedste penge jeg til dato har givet ud, og jeg vil anbefale alle i min omgangskreds at benytte dig, hvis de er på udkig efter et andet job.
Tusind tak Anne
Kontorassistent

Jeg var til samtale i går formiddag, og i går aftes tilbød de mig jobbet. Tak for jeres vejledning vedrørende forberedelse til samtalen. De stillede mig ikke ét spørgsmål, jeg ikke havde forberedt. Nu kan du sætte endnu et hak i geværkolben!
Kommunikationschef

Jeg sendte en del uopfordrede jobansøgninger ud - lige vel mange i forhold til de positive tilbagemeldinger jeg fik. 70% meldte positivt tilbage, og jeg blev kaldt til samtale hos 11 virksomheder. En del af dem meldte jeg fra på og hos andre tog samtalerne. I går blev jeg tilbudt en spændende projektlederstilling, som jeg sagde ja til. Det har været utrolig omfattende at have så mange bolde i luften - undersøge en masse om de enkelte virksomheder og deltage ved så mange jobsamtaler. Men som du ser, bar det så meget frugt, at jeg faktisk var i stand til selv at vælge, hvilket job jeg gerne ville have. Dermed genoptager jeg min karriere i næste uge og ser MEGET frem til det. 1000 tak for din hjælp ☺☺☺
Projektleder

Tusind tak for et godt og veludført arbejde. Det er helt bestemt en ansøgning, jeg vil have gode chancer for at blive kaldt til interview på. Jeg er allerede i gang med at bruge den.
Jeg vil give dig besked, så snart jeg har fået ansættelse. Endnu en gang tak.
Personalechef

Kære Anne. Jeg er meget tilfreds med min ansøgning og CV og imponeret over, at du kan ramme tonen så meget, at min personlighed kan læses både i linierne og mellem linierne. Og endnu engang tak for, at du skrev den med så kort varsel.
TV-rapporter

Tusind tak for hjælp til min ansøgning og CV og de gode råd. Det er virkelig godt. Der er forskel på, hvordan det bliver skrevet, det kan jeg godt se. Men det er jo dejligt, at man kan få hjælp.
Socialrådgiver

Jeg har nu fået svar fra begge stillinger. Jeg er gået videre til 2. runde. Det har været meget værdifuldt, at få dig og Niels bragt ind i processen omkring samtalen. Så mange tak for hjælpen. I hører nærmere.
Marketingchef

Jeg vil bare lige fortælle, at jeg har haft stor fornøjelse af din sparring på min ansøgning. Jeg starter på mandag en ny karriere som proceskonsulent med 26 ugers intensiv træning. Du må gerne bruge mig som reference i dit salgsarbejde.
Proceskonsulent

Som lovet lige lidt information om, hvordan det gik til mine samtaler på xxx. Har netop underskrevet kontrakten – så det gik fuldstændigt som jeg havde ønsket.
Informationschef

Kan med glæde fortælle dig, at jeg nu har fået mit ønskede undervisningsjob, som jeg påbegynder i januar. Det var jo en dejlig julegave – så tusind tak for din hjælp.
Cand.comm.

Tak for hjælpen, det ser rigtig godt ud – jeg er lidt imponeret over samspillet i forhold til annoncen. Det kan da kun blive et hit...
Studievært

Jeg vil gerne sige dig en stor TAK for materialet, som sagt på jysk ”ku, være værre” hvilket jo på disse kanter er en stor kompliment.
Psykolog

Det virkede! Se svar på min ansøgning nedenfor. Tusind tak skal du have. Det er det første positive svar jeg har fået i månedsvis.
Bibliotekar

Så vil jeg bare sige TUSIND tak – jeg er bare så tilfreds med min ansøgning og så glad for den. Så nu glæder jeg mig ligefrem til at søge jobs.
Dekoratør

Tak for tilsendte materiale. Jeg synes, det er rigtig godt. Specielt at du har formået at fange essensen af de kvalifikationer jeg har til et karriereskift. Super!
Personaledirektør

Jeg vil bare lige sige tak for den fine ansøgning, du hjælp med. Efter at have gået i 5 måneder og drømt om at blive kaldt til samtale, er det endelig sket med min nye jobansøgning. På mandag skal jeg faktisk til hele to samtaler. Så nu skal der bare krydses fingre for, at jeg også får jobbet. Endnu engang tak!
Diætist

Tusind tak. Meget, meget velformuleret...Jeg er ganske enkelt meget meget tilfreds. Ha en god weekend.
Key Account Manager

Ville lige fortælle dig, at min ansøgning gav pote. Skal d. xx/x starte hos xxx. Mange tak for din hjælp. Det var alle pengene værd. Håber du får en god sommer.
Laborant

Jeg har været til 3 samtaler på 5 jobansøgninger og har fået et super godt job.
Hvad er man så - glad !!
Maskinmester

Det var åbenbart en af mine heldige dage, da jeg fandt dit firma på nettet. Nu har jeg fuld gang i jobsøgningen igen efter at have været gået lidt i stå og er tryg ved, at have to sparringspartnere som arbejder på min sag. Jeg skal til endnu en samtale i næste uge og vil lige høre, om I har tid til at ”opgradere” mig en af dagene.
HR- og uddannelseschef

Hvor er det bare flot, det du har lavet. Rigtig mange tak. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil give pote.
Direktionssekretær

Tak fordi I gav jer den nødvendige tid til at få vendt og drejet min situation. Det var en effektiv operation. Også i 2. samtalerunde gik det rigtig godt. Jeg tror, jeg har gode chancer, for jeg kan mærke kemien er der. Hvis ikke, tager jeg med glæde til Roskilde igen. Jeg har fortalt om jer til en af mine tidligere kolleger, som står i samme situation. Hun vil nok kontakte dig en af dagene.
Indkøber