Sådan gør du

Hvis du ønsker min hjælp til din jobansøgning, er proceduren enkel og ligetil.

Det første, du skal gøre, er at ringe til mig på telefon 46 32 60 50 eller maile til as@annestryhn.dk. Så sender jeg straks - og uforpligtende - mit spørgeskema med godt 20 jobrelaterede spørgsmål.

Herefter skal du blot besvare spørgeskemaet ud fra dine egne tanker uden at spekulere på formulering (det er min opgave). Skriv hellere fra hjertet - lige ud ad landevejen. Det er lettest for dig og bedst for mig.

Normalt skriver jeg en jobansøgning over 3-4 hverdage, og hvis jeg i forløbet har uddybende spørgsmål eller er i tvivl om det mindste, bliver du selvfølgelig kontaktet.

Matcher dit CV?
Det er yderst vigtigt, at en god jobansøgning ikke bliver trukket ned af et middelmådigt/dårligt CV. Derfor vil jeg altid vurdere dit CV og give en ærlig feedback. I nogle tilfælde kan det handle om små detaljer - og i andre tilfælde vil det være en god idé at lade mig overtage opgaven. Hvis du er i tvivl, vurderer vi det sammen. 

Når du skal videre i teksten
Når du modtager din jobansøgning, får du endvidere et forslag til, hvordan du kan ændre den til en uopfordret/målrettet. På den måde får du begge muligheder i én ansøgning. Dermed skulle du være godt klædt på - klar til næste skridt i din karriere.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.