Min Baggrund

Min baggrund

Med en baggrund som erhvervsjournalist startede jeg mit eget kommunikationsfirma i 1995 og har siden fungeret som tekstforfatter og PR-rådgiver for danske firmaer.

På samme tidspunkt lancerede jeg konceptet med privat jobcoaching – i øvrigt som en af de første i Danmark. Her tilbød jeg personlig vejledning og sparring til folk, som ville videre i karrieren. Behovet viste sig at være ganske udtalt for at sige det mildt, og på mindre end et år var mit kundegrundlag blevet landsdækkende.

Efterspørgslen på kurser var næste skridt. I en årrække herefter underviste jeg i karriereudvikling, jobsøgning og personlig branding og fungerede samtidig som inspirator på uddannelser og i diverse medier, herunder DR og TV2. Det har helt klart været nogle spændende opgaver, men…

...mit hjertebarn var (og er) den personlige kontakt med mine karrieresøgende kunder, og det er også grunden til, at jeg har lagt de fleste af mine ressourcer netop her.

I dag – 25 år efter – er det ikke kun min egen udvikling, der er blevet berørt. Flere end 3000 mennesker har jeg i årenes løb hjulpet videre til et nyt ønskejob, og mine kunder repræsenterer så godt som alle brancher og hele karriereskalaen. Fra den 18-årige elev til topledere i dansk erhvervsliv.

Det handler om mål, drømme og visioner, og dem går jeg jo selv efter. Derfor har jeg heller ikke svært ved at forstå, når andre gør det samme. Og i bund og grund er det nok selve essensen i mit virke.