Hvad får du?

Hvad får du for pengene?   

Når jeg har forfattet din jobansøgning, står du med en gennemarbejdet  og synlig profil. En stærk personlig ansøgning, der i et målrettet og direkte sprog afspejler, hvem du er, hvad du kan, og hvad du vil - og som med stor sandsynlighed vil ændre dine fremtidsmuligheder på jobmarkedet (det oplever over 90% af mine kunder).

Jeg ved, at det handler om tillid, når man lægger vejen til sit ønskejob over i andres hænder, og den tillid har jeg bygget mit navn  på gennem  25 år. Tillid hænger hos mig også tæt sammen med resultatet, og derfor har jeg specielt fokus på to succeskriterier.

1.
Du skal først og fremmest til samtale, og her er det mit ansvar at tegne et billede af dig som en person, der er værd at kigge nærmere på.

2.
Til jobsamtalen skal du kunne stå inde for det, der er skrevet i din jobansøgning - og gerne med en vis stolthed. Ansøgningen præsenterer jo netop dine stærkeste sider - både fagligt og personligt. Og den fulde effekt oplever du, når også jobsamtalen fremover får større fokus på dine styrker. Og det er ikke tilfældigt.

Med udgangspunkt i disse krav bliver din jobansøgning bygget op, så du nemt kan ændre/justere i teksten, hvis du skal søge videre rundt på arbejdsmarkedet. Du kan derfor bruge din nye jobansøgning til både annoncerede og uopfordrede stillinger fremover. Verden står jo heldigvis ikke stille!